Querido Mudei a Casa Tv Show #2314 - Gold Trellis Room - Before and After

Et Voila! The photos from the show broadcasted this weekend!

A contemporary living room for a family that had a space with no furniture, concept or style. A mother with two kids living in a very bad situation.
 
The sons and sister did the surprise for this mother and the only thing they asked was - a contemporary living room, with neutrals or black and white.

The wallpaper was the starting point, but all space was designed with the rigor and simplicity, that only black and white give it.
The sliding door placed in the opening to the kitchen, and the cabinets arround it were the main intervention of this project. Designed to recover the existing walkway to the kitchen, and to be concealed between two vertical stewards, it resulted as a statement element due to the horizontal stripes.
 
I really like the black & white contrasts on this project and this  like the white Silestone table, in contrast to the black carpet. The niches in black in white stewards or white curtains with black bars. In either case the balance is the dose used in black.

This family deserved to have a decent living-room and I loved doing it!

***
 
Et Voilá! As fotos do programa transmitido ontem na TVI, com uma sala contemporânea para uma família que tinha um espaço desprovido de móveis, conceito ou estilo. 

O pedido dos filhos e cunhada que fizeram a surpresa, era apenas - uma sala contemporânea, e que a candidata gostava de tons neutros... preto e branco... nada mais. 

O papel de parede foi o ponto de partida que lhe deu alma, mas todo o espaço foi concebido com o rigor e simplicidade, que só o preto e branco lhe podiam conferir. 

A solução da porta de correr colocada na abertura para a cozinha, e que estava tapada por um armário, foi a intervenção principal desta obra. Pensada para recuperar a passagem existente para a cozinha, e projectada para existir disfarçada entre dois dispenseiros verticais, acabou por resultar como mais um elemento que se impõe no espaço graças às riscas horizontais.  

De salientar o jogo de contrastes do preto e branco, como mesa em pedra Silestone branco-zeus, em contraste com o tapete preto. Os nichos em preto nos dispenseiros brancos ou os cortinados brancos com as barras pretas. Em qualquer um dos casos o equilíbrio está na dose de preto usada. 

Esta família merecia ter uma sala digna, e eu adorei fazê-la!


AFTER / DEPOIS




BEFORE / ANTES




Até Amanhã

Ana Antunes
(Thank you for sharing my passion for beautiful homes)

No comments:

Post a Comment